Prosíme chovatele o vyplnění dotazníku k welfare na českých farmách v rámci diplomové práce studenta Univerzity v Edinburghu Matyáše Bernardyho. 

Dobrý den,

Jmenuji se Matyáš Bernardy, jsem studentem Univerzity v Edinburghu a studuji obor Applied Animal Behaviour and Welfare (Chování a welfare zvířat). V rámci své diplomové práce bych se rád dozvěděl víc o farmách se skotem v České republice. Účelem studie je porovnat welfare zvířat na různých typech farem, respektive porovnat přístup farmářů k jednotlivým aspektům chovu skotu, které se mohou na welfaru odrážet.

Pokud máte alespoň trochu volného času, byl bych velice vděčný za vaši spolupráci. Pokud vlastníte farmu se skotem nebo na ní pracujete, otevřete prosím odkaz níže a vyplňte pro mě dotazník, který vám tento odkaz otevře. Jeho vyplnění zabere mezi 20-30 minutami a veškeré odpovědi jsou zcela anonymní.

Budu také velice vděčný, pokud můj dotazník předáte dalším farmářům a pomůžete mi tak získat dostatek respondentů.

Velice vám děkuji i za váš čas, mou snahou je získat alespoň 200 respondentů a každý účastník je pro mě velmi důležitý.

Máte-li jakékoliv dotazy nebo víte o něčem, s čím bych mohl oplátkou pomoci já vám, kontaktujte mě prosím na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo v poznámkové sekci na konci dotazníku.

 

S pozdravem,

Matyáš Bernardy

Odkaz na dotazník:  https://edinburgh.onlinesurveys.ac.uk/on-the-priority-of-animal-welfare-on-conventionally-and-na

Aktualizováno

Kalendář

duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   Černostrakaté            Novinky

 2018 1

         Ke stažení zde